Stevia sötningsmedel skänker samtliga möjlighet att njuta av godis

Jag startar med Stevia sötmedel på grund av att så mycket människor har ofördelaktig erfarenhet av det naturliga sötningsmedlet Stevia. Det har bismak, smakar dåligt eller smakar lakrits. Hur mycekt man än sötar blir det inte sött.

Detta beror på en enda sak – dålig kvalitet. När företagten köper Stevia så kostar det som rent pulver mellan några hundra kronor och flera tusen kronor. Det har begränsad löslighet i vatten.

Endast ett fåtal växtvarianter smakar bra – och kostar i så fall tusentals kronor per kg. Ofta är minimibeställningen så stor att små bolag ej har råd. Endast ett fåtal leverantörer – mindre än en handfull – ligger i spetsen och har växtvarianter vilka ger en god sötman. De flesta Steviasäljare vet inte ens vilka dessa företag är.
Resultatet utav detta är att 98% utav alla stevia som säljas är den billiga Stevian av låg kvalité.

Den som vill smaka en premium kvalitet Stevia kan införskaffa Stevia sötmedel på denna länk.

sötningsmedel

Stevia sötningsmedel är toppen för alla målgrupper som vill undvika kolhydrater/kolhydrater/blodsockerpåverkan eftersom det varken innehåller kolhydrater eller några som helst kalorier.

Stevia sötningsmedel är ett ypperligt val för den som inte vill ge upp godis men beredvilligt slipper samtliga de dåliga påföljderna som strösocker för med sej. Att ämna hålla sig ifrån kolhydrater är vanligt samt dyker upp ur fler än en motiv.

Sockersjuka är en sjukdom som egentligen består av många annorlunda varianter, men främst av två olika typer som enkelt egentligen heter typ 1 och typ 2 diabetes. Det latinska namnet för sockersjuka är sockersjuka mellitus som betyder något i stil med «det som håller genom med smak av honung». Förr kallade man sockersjuka för sockersjuka, ett begrepp som somliga ännu använder sej av också man hör ordet allt mer sällan, men rent medicinskt är det fel beteckning.

Vad som händer i kroppen när man har diabetes har att göra med insulinet. Insulinet är det som gör att kroppen tillgodogör sig handlingskraft med vettig fördelning och lider man av typ 1 sockersjuka så producerar kroppen inte nog med eget insulin. Man känner sig då trött, törstig och börjar dofta aceton. Man går oxå kvickt ner i vikt. Art 1 diabetes är ett dödlig befogenhet om det inte behandlas. Det är oxå kroniskt så har man en gång blivit art 1 sockersjuka så är man det för resten av livet och får ta insulinsprutor 4 gånger om dagen.

stevia

Art 2 sockersjuka är en mildare form och drabbar oftast äldre, överviktiga personer, samt är man rökare föreligger en större chansning att drabbas. Då är det allmänt inte insulinbrist som är problemet, men andra former av insulinkänslighet. Detta brukar man kunna få rätt på med hjälp av en kontrollerad diet, viktnedgång samt eventuellt medicin.

Är man insulinkänslig så bör man vara försiktig med strösocker då en insulinkänslig anatomi inte hanterar det som en vanlig kropp gör. Det betyder ju inte att man vill sluta äta sötsaker och idag finns det val för alla. Stevia sötningsmedel påverkar inte blodsockret över huvud taget, det är ett naturligt sötningsmedel som växer i Sydamerika samt i Japan utgör det 40 % av försäljningen av sötningsmedel. Stevia är mycket sött – ca 300 gånger sötare än kolhydrater, så bara jätte en aning behövs.

Andra anledningar till att man vill dra minska på sockerintaget kan ha med hälsan att göra, man antagligen vill gå minska i vikt, eller ta bättre hand som sina garnityr. Samtliga vet ju vilken dålig effekt strösocker har på våra garnityr. För vår form gör strösocker heller inga direkta under samt det blir allt vanligare att man utesluter inte blott socker ur sin diet, utan samtliga kolhydrater. Kroppen går då in i ett befogenhet som heter ketos och börjar bilda ketoner som tar över insulinets arbete. Istället för kolhydrater som blir till blodsocker så blir det lagrade fettet kroppens primära bränsle. Viktnedgången blir på så sätt enormt effektiv, men det gäller att man får i sej tillräckligt med fett samt protein för att orka med en kolhydratfri kost.

LCHF sötningsmedel är räddaren i nöden när sötsuget slår till

LCHF sötmedel är sötmedel utan kolhydrater – alternativt med enormt lite kolhydrater. LCHF är en förkortning för Low Carb High Fat, eller kolhydratreducerad diet på svenska. Det är en populär förfarande för att gå minska i vikt samt har för flera blivit en livsstilsdiet alldenstund de menar att de positiva hälsoeffekterna är så många.

När man går på en LCHF diet så skall man undvika kolhydrater, helst helt vilket är svårt, men man får bestämt maximum äta 40 gram kolhydrater per dag. Å andra sidan får man i regel förtära ledigt av proteiner samt fett för att dämpa aptit och mätta kroppens energibehov.

Kolhydrater finns i mycket, bröd, makaroner, vitt ris, frukt, många vegetabilier samt rotfrukter, godis m. m. Allting som kan omvandlas till strösocker i kroppen är förbjudet. Det man får äta är rent fett som i smör, grädde och fläsk, därtill äggviteämne som man framförallt finner i kött och ägg. Det kan kännas motsägelsefullt att inta bacon till frukost när man vill gå minska i kilon, men följer man LCHF så är det fritt fram för det.