Hembryggning.se är en nystartad och fraktfri trevlig webshop med stort kvalitessortiment från Gert Strand AB

Det väletablerade företaget Gert Strand AB lanserar en fraktfri bryggbutik med sveriges största sortiment för hembryggning och gör vinbryggning på ett enklare sätt: www.hembryggning.se

Med målsättningen att tillhandahålla de bästa produkterna, den högsta kvaliteten och 40 års erfarenhet startas nu webbutiken hembryggning.se och erbjuder hembryggare med den unika produktkvalitet som förut sålts endast till bryggeri nu i konsumentpack.

I sortimentet erbjuds bl.a. Prestige sprit- och liköressenser, Turbojäst, Aktivt Kol, Instrument och Ingredienser för bryggning. Med egen utveckling och produktion tillverkas över 200 olika essenser som ger Prestige essenserna en unik plats för smaksättning av drycker. Den enklaste essensen innehåller 8 substanser och de mer komplexa betydligt mer komponenter.

Turbojäst lanserades en gång i tiden av Gert Strand och benämndes i starten av 80-talet för Superjästen. Under många år var Superjästen den bästa jästen på marknaden men Gert Strands utveckling malde på och i slutet av 1990-talet ersattes Superjästen av den förbättrade renjäsande Turbojästen som idag erbjuds i olika s.k. Turbos med unika egenskaper, alla i toppklass. Turbojästen är den samma som levereras till bryggindustrin på distillery-yeast.com – men i konsumentstorlekar.

Hembryggning.se tillhandahåller konsumentförpackat Aktivt kol av optimal kvalitet som ger det bästa resultatet. En stor del av den kunskap som idag finns om aktivt kol kommer från Gert Strand och i butiken finns därför flera olika typer av aktivt kol för att tillgodose de stora kvalitetskrav kunderna ställer. Kolsorterna är utvalda av Gert Strand AB och allt aktivt kol batch-testas med en egenutvecklad kvalitetsäkringsmetod innan förpackning sker.

Det världsledande tyska företaget Widder levererar hembryggning.se alkoholmätare, oechslevikter, olika typer av termometrar och labratoriemätglas i laboratoriekvalitet. För de som inte väljer den absolut högsta kvaliteten erbjuder webbutiken också de billigare instrumenten från China.

Hembryggning.se har ett unikt sortiment som tillfredsställer även den mest kräsna hembryggare. I butiken finns all utrustning som plast- och jäskärl, kranar för fat och dunkar, doppvärmare, vinfiltreringsapparater och alla ingredienser som behövs för bryggning.

I sortimentet finns även goda läskkoncentrat (4 cl till 1 liter läsk är doseringen) med väldigt lite socker, eller inget socker alls, men med samma sötma som vanlig läsk. Vill Du veta mer Klicka Här

Det tillhandahålls även kolsyrat vatten kaffe- och vispgräddearomer – allt för den goda smaken skull. Hembryggning.se är den fraktfria butiken med bra produkter för alla hembryggare.

Produkterna finns i nya www.hembryggning.se butiken och levererar direkt till konsument. Under en begränsad tid levereras alla beställningar fraktfritt inom Sverige.