Ej samtliga av oss har råd att har ett glas gott vin på våra bord vid våra måltider.
Men om det nu vore genomförbart, skulle samtliga tycka mycket om att inta till ackompanjemang utav denna dryck.
Vinsasen finns på https://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.
Vin är en dryck som innehar firats sedan urminnes tider.
Det är handlingar som visar att det bryggdes och fanns med på favoritlistan allaredan när människan absolut hade lärt sej att odla sin födoämnen.
Denna dryck rekommenderas för förbrukning utav män, kvinns samt pensionärer.
Det röda druvvinet i synnerhet har visat ett litet antal exceptionella egenskaper vad innefattar att avblåsa åldrande, typ att det har flera medicinska positiva egenskaper om de tas jämnt alldenstund det är oerhört rikt på antioxidanter.
För dem som inte kan handla vin, är allt inte förlorat.
Vem som helst kan göra en skaplig vin med ingredienser från kökshyllan.
Detta kommentar kommer att visa dig hur man gör detta.
Med en del övning kommer du att kunna göra ditt eget billiga vin som i smak kan konkurrera med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.
Vad du behöver för ditt hemgjorda vin
En halv bägare socker
144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 andel druvsaft samt inte har ett litet antal andra tillsatser
En flaska vari du kan jämföra 4 liter vätska
Två-tre reguljära ballonger
Vatten – Det rekommenderas att begagna destillerat vatten, men man kan begagna ditt vanliga kranvatten för att fler minska kostnaderna
Ett stift som kommer att användas för att göra ett litet antal hål i ballongerna
Vinjäst. Men om du ej har det, kan normalt bagerijäst funka också fast smaken blir dessvärre därnäst också.
Kolla online efter ett bäst vinjäst, de kostar inte många kronor per avklarad flaska.
För nybörjare som behöver en del mer orientering samt assistans, skulle det vara bäst om man se till att man innehar med dej en mätkopp, ett gummisnodd alternativt, en tratt samt flaskor
Kavla upp ärmarna och gör dej beredd att göra vin
Ta tratten samt häll efter att saften i behållaren.
Häll alla tre burkar (totalt 144 gram) och häll efter i två gånger så mycket vatten.
Om du har tre burkar saft, häll sex burkar vatten.
Skaka alltsammans tills blandningen blir helt homogen.
Vid denna punkt, tillsätt den hälft koppen socker.
Skaka åter grundligt.
Sockret bör vara helt löst i slutet utav blandningen.
Idag tar vi jästen.
Följ instruktionerna, blanda ut jästen enligt instruktioner och få den klar för bruk.
När jästen är klar, tillsätt också denna till blandningen man har samt skaka åter.
När detta innehar slutförts, anknyta du ballongen till mynningen av behållaren.
Säkerställ att ballongen innehar ett litet antal hål i sig före man knyter fast den till mynningen av behållaren.
Det finns ett speciellt sätt att binda ballongen till mynningen av behållaren.
Det bör vara väl producerat och nära (här kan du använda band eller gummiband att binda med).
Placera behållaren på en varm plats, vari den inte bör störas på åtminstone en halv dag (12 timmar).
Vid slutet av denna tid kommer du att höra poppande ljud utav bubblor.
Detta är ett belägg på att jästen fungerar väl.
När dagarna passerar (processen kan ta några 2-3 veckor) kommer ballongen att bliva bombastisk med gas som genereras utav jäsningsprocessen.
Så länge ballongen blåses opp är processen verksam.
Du kommer att kunna när vinet är klart, när ballongen töms.
Ditt vin är klart!
Nu måste man tappa det makligt igenom en sil i de flaskor du vill lagra det i.
Flaskorna skall företrädesvis har en mörk färg.
Stoppa in i kylskåpet och njut efter att av ditt eget vin som kostade nästan inget – men det är smaskigt!