Du använder väl desinficeringsmedel

Städa regelbundet. Produkter som desinficeringsmedel fungerar mot det mesta. Välj att desinficera med Smittstopp och andra bra val för att hålla dig frisk och säker.

Viktigt att desinficera med säkra desinficeringsmedel som gör jobbet

Numera finns det gott om val för desinfektion online och i vanliga butiker. Handsprit hjälper inte mot mycket. Handspriten har aldrig varit ett bra val för privatpersoner då den kan torka ut och dessutom vilseleda då det verkar som att sprit är samma sak som superrent.

Prova att desinficera med desinficeringsmedel nästa gång. Smittstopp är en antibakteriell tvål som är mild att använda men mycket effektiv. Det är bättre att tvätta händerna med tvål och vatten regelbundet än att sprita.

Oftast passar inte handspriten i hemmet. I hemmet finns det oftast annat att göra än att ta till handsprit det första man gör.

ytdesinfektion

Handspriten passar inte alla. Prova gärna Forte desinficeringsmedel.

När ytor är rena bidrar det också till att smittspridningen minskar

Vad är desinfektion? Viruset förstörs. Oftast handlar det om virus eller bakterier. Nu vet du varför du bör desinficera ytor och annat.

Vi kan använda desinficeringsmedel till andra saker också. Ytdesinfektionsmedel kommer väl till pass.

Med spray blir det enklare att komma åt på rätt ställe. Sedan är det förstås viktigt att tänka på att inte torka av ytorna med en trasa eller svamp som är full av bakterier. Prova med papper istället.

Ha det lika rent på jobbet som hemma

Använd desinficeringsmedel för att desinficera alla ytor. Kanske har du specifika ytor som du tänker på.

Vi rör vid dörrhandtagen ofta. Risken för bakterier är mindre hemma. I arbetet är det en annan femma.

Då kommer en sprayflaska väl till pass.

Så använder du desinficeringsmedel

Köp inte första bästa medel. Det är faktiskt så att desinficeringsmedel inte bitar mot allt heller. Vissa tror att bakterier och virus är samma sak, men så är det inte. Det gäller med handdesinfektion också.

Oftast är det så att handspriten inte hjälper så bra i hemmiljö. ytdesinfektion Handsprit är ingen match för vinterkräksjuka.

Vi nästan överanvänder desinficeringsmedel för händerna nuförtiden. Tidigare fanns inte handsprit att köpa i den vanliga handeln.

De flesta handspritsorter innehåller alkohol som kan vara skadlig. Det är inte svårt att tända eld på material som utsatts för handsprit och det kan bli farligt. För bruk i hemmet kan du köpa den varianten som är utan alkohol.

Om du köper desinficeringsmedel i större förpackningar så spar du pengar per flaska

Nätet är fullt av företag som säljer desinficeringsmedel till bra pris. Kanske känner du redan till företag som Desinfektionsfabriken, de kan sin sak.

Privatpersoner köper sällan in i lika stora partier och det är enklare att som privatperson köpa de bästa produkterna desinficering via butiker online som allt-fraktfritt eller Prisad där det går att köpa några enstaka exemplar varje gång.

Handla bara korrekta produkter

När du vill desinficera är det viktigt att du upplever att det går att lita på att det desinficeringsmedel du väljer fungerar. På senare år har branschfusket blivit allt vanligare.

Det vore ju synd om du köper ett märke som inte fungerar. Desinficeringsmedel sdjungeln är svår att ta sig igenom.

Handspriten är inget bra, men det vet du redan. Virus och vissa bakterier kan inte handspriten råda bot på.

Tvål och vatten är den bästa metoden. Därför kommer Smittstopps produkter väl till pass.

Det måste ske rutinmässigt. Använd det både hemma och på jobbet.