Gör din egen fruktsoda med kolsyra i en läskmaskin

En varm sommardag, eller en långtråkig vinterdag, så kan det sitta riktigt fint med läsk. En populär svensk läsk är fruktsoda. Det är tufft för utländska märken att mäta sig i konkurrensen.

Om du har en läskmaskin kan du göra egen läsk. Om du vill ha Aromhusets produkter då ska du leta hos allt-fraktfritt.se.

Det bubblar av kolsyra

smaker

Har du någonsin funderat lite på hur viktig kolsyra kan vara för upplevelsen av att dricka läsk? Ljudet är minst lika viktigt som smaken. Du kanske har sett reklam på tv som förstärker ljudet av kolsyran?

Att göra läsk hemma resulterar i samma ljud. Du kan dricka läsk eller bubbelvatten varje dag om du vill det. Du kan smaksätta läsken precis som du själv vill. Nu kan du köpa hem fruktsoda smak.

Köp flera olika smaker

Prova dem alla. Det finns till och med en smak för julmust. Du behöver inte acceptera om-buteljerad Julmust som påskmust. Den är fräsch och kommer direkt från maskinen.

Är det inte dags för lite fruktsoda nu? Koncentratet passar din Sodastream. Testa dig fram vad gäller styrka för att få det att bli rätt.

En ny smak varje dag med Aromhuset 25 smaker. Det behöver inte vara läsk. Du kan dra ned på smaken och minska på sockret.

När du vill efterlikna vanlig läsk

Din läsk behöver inte smaka annorlunda. Den kan faktiskt smaka mycket bättre. Aromhusets fruktsoda innehåller 80 % mindre socker. Det är kanon!

När du vill ha läsk som smakar på riktigt så kan du få det. Du måste dock använda rätt kvalitet.

Även AGA och SodaStream använder billiga lösningsmedel. Man kanske bara provar det en gång. Aromhuset har koncentrat som håller vad det lovar. Du hittar produkterna hos allt-fraktfritt.se.

Välj rätt smak för rätt tillfälle. Du kanske tror att Champis och fruktsoda är samma sak?

Vill du bjuda andra på hemmagjord dricka?

Kolsyra enkelt hemma med en egen läskmaskin. Skäms inte för flaskan. Faktum är att många tycker att det är riktigt kul med egen läsk. Du hjälper miljön också.

Det kan till och med vara så att du kan fråga om den som ska bjudas på läsk har en preferens. Det är möjligt att det är så. Då är det bra om du har den hemma. Du blir en riktig ordentlig värd.

Bunkra upp med ett lager av smaker på en gång. Klicka Här för mer detaljer Det ångrar du inte. Inte idag och inte imorgon!