Gör egen sockerfri Grape Tonic med Grape Tonic läskkoncentrat

Tycker du att det är gott med Grappo eller grapefrukt läsk? Att hela tiden behöva släpa hem en massa flaskor Spendrups Grape Tonic blir ju jobbigt i längden. Det blir tungt och därför är det mycket lättare att använda Grape Tonic läskkoncentrat för att göra god läsk hemma med kolsyremaskin.

Fast det är väldigt onyttigt om man väljer sådana smaker med socker från Sodastream. För hälsans skull kan du istället välja sockerfri Grape Tonic. Den goda smaken blir på så sätt inte onyttig.

Med Grape Tonic läskkoncentrat får du fortfarande det söta men utan det onyttiga sockret.

grape

Söta essenser som fortfranade är utan socker går det absolut att få med Sodastream. Aromhusets Grape Tonic läskkoncentrat är helt sockerfritt och ger den godaste hemmagjorda läsken.

Med sockerfri Grape Tonic blir det således en nyttigare dryck som smakar som den ska. gin o tonic grape tonic Du slipper därför ett dåligt samvete om du använder sin Sodastream ofta. När du sen är sugen på läsk eller att göra drinkar så behöver du inte springa till affären för att handla färdiga flaskor Schweppes Grape Tonic.

Tror du att sockerfri Grape Tonic kan bli ditt val?

Många tycker faktiskt att sockerfri Grape Tonic är ett val för dem. Det blir ju helt enkelt en god läsk som är sockerfri. Inte alla smakessenser och koncentrat har denna balans.

Men koncentraten som kommer från Aromhuset är ett säkert kort. Eftersom de skapat dem söta men ändå sockerfria. Resultatet är GRAPE TONIC LÄSKONCENTRAT som har mycket mindre av sötning men som ändå känns mycket sötare.

På så sätt får du perfekt söta drycker, som du själv vill ha dem. Då hamnar då med ett perfekt groggvirke eller den goda läsken du är sugen på.

Kan du då vara säker på att du verkligen får Grape Tonic, så som du är van att få den?

Det kan du inte veta säkert innan du testar men hundratals nöjda personer kan inte ha fel. De har verkligen gjort något rätt på Aromhuset om man läser deras recensioner för Grape Tonic läskkoncentrat.

Du får lägga ut lite mer pengar på en flaska. Man får dock mer valuta för pengarna då det ger 12,5 liter istället för de 8. Priset per liter färdig läsk är därför mer attraktivt.

Folk är lyriska och menar att det här är de enda läskkoncentrat som fungerar när det ska vara sockerfritt men ändå gott. En sliskig bismak och överdrivet sött är något vi helst undviker även om vi gillar sött. Här har du då en variant där du inte behöver blanda olika sorter eller öka mängden koncentrat för att få den smak du vill ha.

Det är ju dock viktigt att du också använder din kolsyremaskin på rätt sätt. Detta inverkar nämligen på hur din Grape Tonic läsk smakar i slutändan. Försök att hålla dig till instruktionerna först och se sen vilken mängd just du behöver för att bli nöjd.