Gör en alldeles egen sockerfri Grape Tonic med den goda Grape Tonic läskkoncentrat hemma.

Tycker du att det är gott med Grappo eller grapefrukt läsk? Att bära hem flaskor Spendrups Grape Tonic varje vecka kan kännas tungt. Med Grape Tonic läskkoncentrat slipper du att släpa en massa flaskor jämt då du kan göra läsken hemma.

Det kan dock vara en hel del socker i smakerna från Sodastream vilket inte blir nyttigt. Sockerfri Grape Tonic är både nyttig och god vilket blir ett bättre alternativ att välja. På så sätt håller du dig nyttig medan du dricker god läsk.

Du får sötman men utan sockret med Grape Tonic läskkoncentrat

Zero

Söta essenser som fortfranade är utan socker går det absolut att få med Sodastream. Du kan dricka godaste hemmagjorda läsken med Aromhusets Grape Tonic läskkoncentrat som är helt sockerfritt.

Sockerfri Grape Tonic ger med andra ord det du vill ha i smak men också ett nyttigt alternativ. tonic till gin Du kan på detta sätt dricka din läsk med gott samvete när du främst använt din Sodastream. Du kan enkelt göra dina drinkar eller läsk när du blir sugen och slipper gå på affären för att köpa Schweppes eller Grape Tonic.

Kan ditt val verkligen hamna på sockerfri Grape Tonic?

Många tycker faktiskt att sockerfri Grape Tonic är ett val för dem. Det handlar helt enkelt om att få en god smak utan att det blir för mycket socker. Inte alla smakessenser och koncentrat har denna balans.

Men koncentraten som kommer från Aromhuset är ett säkert kort. Eftersom de skapat dem söta men ändå sockerfria. Vilket blir ett sött Grape Tonic läskkoncentrat men utan det tillsatta sockret.

Utan att de blir sliskiga så blir de här dryckerna söta och goda. Precis som det ska vara när du vill ha rätt produkter till dina drinkar så att de inte förstörs.

Finns det något sätt att vara säker på att läskkoncentratet ger dig äkta Grape Tonic?

Utan att själv ha provat så kan du inte veta men med de hundratals positiva recensionerna kan du känna dig trygg. De goda vitsorden på nätet för Aromhusets Grape Tonic läskkoncentrat visar på deras kvalitet.

Du får lägga ut lite mer pengar på en flaska. Man får dock mer valuta för pengarna då det ger 12,5 liter istället för de 8. Literpriset blir således bättre.

Folk är lyriska och menar att det här är de enda läskkoncentrat som fungerar när det ska vara sockerfritt men ändå gott. Även fast vi tycker om det söta så vill vi ju inte ha sliskigt sött med konstig bismak. Här har du då en variant där du inte behöver blanda olika sorter eller öka mängden koncentrat för att få den smak du vill ha.

Det är ju dock viktigt att du också använder din kolsyremaskin på rätt sätt. I slutändan så spelar även det en roll på hur din Grape Tonic smakar. Med instruktionernas hjälp kan du sedan testa hur lite koncentrat du behöver för att få den goda smaken.