Hur kan man effektivt avlägsna dålig lukt från både fötter och skor?

De flesta lider av fotsvett, speciellt under vintertider när det är besvärligt att regelbundet lufta fötterna. Vissa lider även av doften som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren|Dessutom kan doften som bildas när man bär sandaler utan strumpor på sommaren vara både pinsam och obehaglig för vissa|Under sommaren kan lukten som uppstår när man bär sandaler utan strumpor vara både pinsam och obehaglig för vissa}.

ta

Du behöver inte vara generad över fötter som doftar av svett från fötterna, det är ändå en del av livet. Om du vill åtgärda problemet med illaluktande skor kan du testa att använda en spray som är speciellt framtagen för att hantera detta. Produkten kommer att se till att skon inte längre luktar illa|Genom att applicera produkten kommer skorna att bli fräsch|Sprayen kommer att eliminera den oönskade doften från skon.

allt-fraktfritt.se finns 2 luktborttagnings-sprayer, en av dem är Luktborttagaren som fungerar som en deodorant för armhålorna och avlägsnar doften av svett i 10-12 timmar.

Naturligtvis kan det finnas äldre skor som är så nötta och smutsiga att ingen behandling kommer att vara till hjälp.

Det finns ingen anledning att skämmas över svettiga fötter och den dåliga lukten, det är en del av livet. Om du vill åtgärda dålig lukt i skor kan du överväga att använda en särskild spray som är utformad för att ta bort den dåliga lukten.

Du kan hitta två olika luktborttagande sprayer på allt-fraktfritt.se. Den ena är Luktstopparen, som även kan användas som en deodorant under armarna och eliminerar doften av svett i upp till 10-12 timmar.

Det finns dock äldre skor som är så slitna och nedsmutsade att ingen spray kan göra någon nytta. Men det är möjligt att behandla även dessa skor med en dofteliminerare. Dock är frågan om du verkligen vill använda skor som, även om de inte luktar illa, ser slitna ut.

När skor blir så gamla att de har förlorat sin ursprungliga färg är det dags att skaffa nya. Precis som med allting annat finns det en slitagesgräns för skor också. Använd luktborttagningsspray endast på skor som du fortfarande tycker om att bära.

Här är hur du kan eliminera dålig lukt med hjälp av en spray mot svettlukt. Det finns olika typer av sprayer som kan användas för att eliminera röklukt och svettlukt. Några av dessa sprayer kan innehålla ämnen som kan vara hälsosammare eller mindre hälsosamma. Väljer du Luktstopparen kan du vara säker på att den inte utgör någon fara för varken skorna eller din hälsa.

Applicera doftsprayen direkt i skorna som luktar illa. En enkel applicering av sprayen är allt som behövs. Vänta en kort stund innan du använder skorna igen för att låta sprayen göra sin effekt. När du sedan tar på dig skorna bör du inte längre känna av svettlukten.

Det kan finnas andra omständigheter som bidrar till svettlukt och som inte kan fixas med en spray. Se över vad för slags strumpor du använder. Om du använder strumpor av 100 % bomull är det mer sannolikt att du undviker lukt. Läs mer här

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Det rekommenderas inte att använda identiska strumpor i mer än en dag. Vissa byter strumpor flera gånger om dagen, vilket minskar svettlukten. Om det är möjligt, överväg att byta strumpor två gånger om dagen för att motverka svettlukten.

Det är också viktigt att ge dina fötter rätt omvårdnad. Tvättar du dem ordentligt när du duschar?. Vid allvarliga problem kan du även spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta det torka. Kom ihåg att illaluktande skor kommer fortsätta lukta om inte fötterna behandlas.