Många svenskar upptäcker fördelarna med Grönfri och Prickfri

Om du någon gång har försökt att få bort algväxt från hustaket så vet du hur besvärligt det kan vara. Det är ett enkelt sätt att rengöra taket på. Det är företaget Jape som har utvecklat Grönfri och Prickfri.

Medel som Grönfri och Prickfri ger dig ett övertag över mossan

Bolaget Jape har utvecklat storsäljare som Grönfri och Prickfri för rengöring av hemmet. Prova att använda medlet på ytor som har skiftat färg på grund av mikroorganismer. De här produkterna består av 8-procentig lösning av Bensaltensid som löses i vatten.

Den som känner sig säker på vad den gör kan ge sig i kast med att blanda själv. Blandningen säljas i flytande form. Så fort du här spätt ut blandningen 32 gånger så kan du använda det på rätt underlag.
Spä ut den så att det räcker till det du ska använda lösningen till. När blandningen är utspädd kostar den mindre per liter.

Om du anlitar firmor spär de ut till ungefär 25 %. Det kan man bland själva också.

ta

Vill man köpa konkurrerande produkter med samma styrka är Påväxt-Stopp ett tips. Det är samma medel men till en billigare peng. Variationerna i pris kan vara stora, ibland skiljer det så mycket som 1/5. 20% billigare.

Spä ut lösningen innan du använder den på ditt hustak. Procentsatsen avgör, inte märket.

Det blir alltid ett perfekt resultat

Det skiljer ingenting mellan Prickfri och Grönfri. Du måste ända behandla medlet på lite olika sätt. Produkter som Fulstopp och Bensaltensid är starkare.

Bäst resultat får du när du rengör så ofta som du kan

Grön fri är värd vad den kostar. algtvätt Prickfri ska ju hjälpa dig med städningen. Mossan försvinner direkt.

Oavsett om du köper Grön fri för tak eller för att få fina trädgårdsplattor är det verkligen viktigt med regelbundenhet. Planera din vardag på ett bra sätt. Städningen blir lättare då.

Ett tryggare sätt att städa på helt enkelt

Grönfri och Prickfri ska använda effektivt.

Du måste veta vad du gör. Medlet kan producera viss ånga som kan vara besvärande att andas in. Skyddsglasögon är en säkerhet man inte bör avstå.

Du måste ha respekt för Prickfri och liknande produkter. Det blir säkrare så.

Fötterna måste du också skydda med ett par skor som är tåliga. Medlet kan användas året om.