Så enkelt är det att göra välsmakande kaffe med hjälp av Dolce Gusto kaffekapslar

Vi är många som gillar kaffe. Det har aldrig varit enklare att göra gott kaffe hemma med Dolce Gusto kaffekapslar. Det finns kapslar som är särskilt till för denna klassiska dryck.

kaffekapsel

Tillsätt bara vatten i apparaten tillsammans med kaffet. Kaffet blir perfekt med en Cappuccino maskin. Det hela är hur enkelt som helst och också kul.

Det är enkelt att använda Dolce Gusto kaffekapslar

Kolla hur du ska göra. När du köper en Dolce Gusto kapselmaskin kan du också hitta videos online som visar dig hur den används på rätt sätt. Kapslarna måste vara till rätt maskin.

Dosera rätt mängd vatten innan du startar apparaten. Då kommer hett vatten att med högt tryck gå genom kaffekapseln. Apparaten kan inte bara göra varm dryck utan även kall.

Släng soporna när du är klar. Det går inte att använda samma kaffekapsel två gånger. Ta en till i annat fall.

Läs allt om vad en Cappuccino maskin är!

Vissa väljer att använda Cappuccino maskin som det, ja. En kapsel krävs det ju bara. Du vet ju redan att mjölkpulvret följer med så det behöver vi inte skriva flera gånger.

Det är ju ingen Cappuccino maskin men det spelar ju ingen roll. Det är en helt ny upplevelse.

Vill du köpa en Dolce Gusto maskin? nescafe kapslar

Oavsett om du vill göra Dolce Gusto espresso eller cappuccino kan du köpa kaffekapslar till maskinen i butiker som säljer kapslar kaffe. Det finns gott om alternativ och det viktigaste är att du säkrar dig om att du beställer Dolce Gusto kaffekapslar och inte något som är för ett annat märke.

Passformen är det som avgör huruvida det blir något kaffe eller inte. Utbudet är stort och det kan vara svårt att välja rätt.

Priser för kapslar till kaffemaskin kan variera och om du vill ha billiga kaffekapslar bör du se på större paket. Det är aldrig lönt att köpa billigt för att datumet snart är nått eller för att det är något skumt med kaffet. Leta så hittar du rätt tillslut.