Såhär gör du det hemma – HUR MAN GÖR SOCKERFRI SLUSH

Du måste inte ha en slushmaskin för att göra egen slush om du bara har en bra mixer hemma. För en god slush drink behöver du bara vatten, is och ett gott slushkoncentrat. Behöver du recept så går det att hitta på makeslush.com.com.

Föredrar du dessutom din ice slush utan socker så kan du använda dig av sockerfri essens.

Men ett gott koncentrat och is ska du få veta hur man gör sockerfri slush. Gör egen slush men fortsätt leva på ett hälsosamt sätt genom att undvika sockret!

fun

Det finns inget smidigare är att göra egen slush med is och en mixer.

Recept online på slush drinkar finns men är svåra att hitta om man vill ha dem sockerfria, på makeslush.com kan du hitta dem.com finns både och. Slushkoncentrat hälls i på slutet efter att du kört isbitar i en stark mixer. Så får du en helt sockerfri , god ice slush.

Hemmagjord slush kräver ingen särskild maskin om du bara har is och en bra mixer. Om du väljer ett gott läskkoncentrat som är sockerfritt så får du en underbar slush. Du slipper sockret men den är ändock söt som du vill ha det.

Din mixer kan behöva att du väljer rätt sorts is för din slush.

Isen spelar stor betydelse på resultatet för din hemmagjorda slush. Hur gör man om man bara har vanlig is hemma? Slår du bara sönder isen till små bitar med mixern så går det bra. slush koncentrat Men det kan vara svårt att göra detta med stora tunga isbitar.

Många gånger blir det bäst om du köper färdig is eller gör din egen is i former som ger lite mindre bitar. Då går det snabbare att få rätt konsistens på isen så att den blir precis så som en drink slush ska vara.

Om du har en stark mixer så behövs ingen specifik slushmaskin, men dubbelkolla först att den håller. Det kan vara dags att köpa en mixer med tanke på att du även vill använda den för is för att göra slush av isbitar. På allt-fraktfritt och prisad finns en bra mixer.

Vill man ha gott läskkoncentrat som är sockerfritt så får man se till att välja rätt.

Det är enkelt att lära sig hur man gör sockerfri slush med rätt koncentrat utan socker när man ska göra egen slush. Det finns smaker till slush utan socker av sämre kvalitet.

Vill man ha gott och sött men utan socker så är Aromhuset ett bra alternativ till läskkoncentrat om man vill göra egen slush. Då slipper du kompromissa med både sötma och smak för en sockerfri slush. Variation förnöjer, testa olika för det kommer att bli lyckat varje gång.