Städning med bikarbonat blir mycket lättare med bikarbonat storpack.

Det behövs inte flera olika medel för att städa rent. Det enda medlet som du behöver är bikarbonat. Bättre medel får du leta efter.

Bakpulver måste användas i stora mängder om det ska städas med hemma. Om du vill spara ännu mer pengar så ska du köpa bikarbonat storpack för maximal vinst.

Gör rent i diskhon med bikarbonat på några minuters tid

Det kan användas till fler saker än kakbak. Resultatet blir perfekt. Pulvret har många användningsområden.

Du kan lägga i lite natriumbikarbonat också. Medlet kommer att börja verka omedelbart. Sprid sedan ut blandningen med en diskborste.

Se sedan om rosten har försvunnit. Efter att du har sköljt av i diskhon kan du torka med vanligt hushållspapper. Finare kan det inte bli.

Det är enkelt att lyckas

bakpulver

I badrummet får du stor användning av bikarbonat som du blandar med potatismjöl, ättika och lite vatten. Använd olika metoder. Underhåll städningen så blir det inte så mycket varje gång.

Allt blir rent. Gör en ordentlig blandning på en gång. Sedan är du igång med städningen i hela bostaden. Sedan sköljer du bara bort det.

Det funkar på madrasser också

Bakpulver är mycket lätt att dosera och att använda. Prova att applicera bikarbonat på ofräscha madrasser.

Lägg medlet direkt på madrassen. Låt sedan medlet verka. Bikarbonat nyttigt Medlet fixar resten.

Torka bort överflödigt pulver. Inte är det farligt heller. Det kommer inte att skada din hud.

Fräscha upp mattor och soffor med bikarbonat

Upptäck fördelarna med bikarbonat. Strö ut och dammsug upp.

Ibland kan man lägga i lite växter för att få en godare doft om man vill det. Gör det själv eller köp det i affären.

Nu finns även bikarbonat storpack även i storpack

Oftast krävs det stora mängder. Att spilla lite i ena hörnet funkar inte. Städningen sköter du ju var och varannan vecka så köp ett bikarbonat storpack för att ha så mycket som behövs när det behövs.

Genom att köpa bikarbonat storpack kan du spara pengar och det är ju också bra. Kanske kan du till och med få en rabatt om du köper flera paket på en gång. Du kan hitta det online.

Den mest naturliga städningen

Miljön skadas inte. Medel som bikarbonat måste blandas ut med andra saker först.

Ättika och vinäger kan funka. För att det ska dofta bättre så kan du späda ut det med blommor. Det blir en helt annan upplevelse.

Testa olika kombinationer. Det är inte så svårt att skapa rengöringsprodukter om du bara har bikarbonat hemma och med tiden kanske du inser att du inte alls behöver använda dig av kemikalier för att få det rent.

Så bra som det kan bli

Du vänjer det inte direkt. Vinäger är klart trevligare än Klorin om man säger så.

Det blir tryggt. Det är klart bättre än alternativet. Våra djur mår också bättre av bikarbonat framför kemikalier. Prova bikarbonat storpack nästa gång som du ska städa.