Starta eget och lyckas på kort tid med en verksamhet som många behöver

Om du funderar på hur du kan starta eget och erbjuda något som många är intresserade av ska du tänka Grönfri, Påväxt-Stopp, Fulstopp och Bensaltensid.

Vissa branscher är förknippade med lägre kostnader än andra. Tiden är mogen att prova idag.

Busenkelt helt enkelt. Naturen har ingen chans mot medlet. För ett bra resultat så måste taket behandlas med jämna mellanrum. Man blir nästan förvånad.

Många klarar av att arbeta som egenföretagare. Det växer ju mossa lite varstans. Jobben kommer att välla in.

bekämpa

Så enkelt är det att starta eget idag

För att kunna jobba med att tvätta bort mossa, lavar och andra påväxter från tak behöver du ingen större utrustning. Det räcker med en stege, eventuellt en målarställning och en ejektorspruta för en hundralapp eller en högtrycksspruta med kempåläggning. Byggplast hjälper förstås.

Det verksamma ämnet dödar mossan direkt.

Tak är inte det enda som du kan arbeta med. Lavar kan växa på de mest konstiga platser.

Erbjud kompletteringstjänster. Fasader med alger och svarta prickar är vanligt, likaså plank fulla med alger. Med en ejektorspridare sprutar man långa plank på minuter.

Det är ett enkelt sätt att sprida ut riskerna på. Det gäller förstås att du jobbar med ett bra medel mot påväxt som Grönfri eller Påväxtstopp.

Här finns stor förtjänst att hämta genom smarta inköp. Hemligheten är Bensalkonklorid. Prova att använda Påväxtfri Proffs också.

Bensalkonklorid i flytande form är 50%-ig. Köp en dunk och blanda med vatten och du har en motsvarande produkt – till halva priset.

Inte nog med detta, priserna för takbehandlingar är skyhöga. Leta själv så får du se. Höga kostnader är det. Ännu dyrare är det innan avdrag för ROT.

Det kan du tjäna på. Många slantar blir det.

Det är inte allt. Knyt kontakter direkt. Tala med säljarna om din verksamhet.

Vissa företagsformer behöver inte registrera företagsnamn. Deklarera på nätet. Sök engagemang hos Frilans Finans i Sverige.

Innan du gör ett jobb kollar du att kunden inte har betalningsanmärkning, syna.Många använder syna.se för detta ändamål. Välj hur du vill ta betalt.

Aktiebolag kan vara nästa steg i företagandet. Ansvaret blir inte ditt längre. Många väljer att köra utan försäkring, det är ingen bra ide. F-skatt och moms registrerar du dig för på verksamt.

Driv företaget på fritiden först. Ibland kan du ta extra betalt vid veckoslutet. Du kan faktiskt ha detta som extraknäck i början.

Så hittar du kunderna!

Sprid ordet om din verksamhet. När du starta eget måste du ha en plan.

Du kan till exempel få hjälp med att bygga en enkel hemsida som fungerar som visitkort och som gör det lättare för folk att komma i kontakt med dig. Sociala medier också. Annonsera hos sökmotorerna.

Hör med andra hur de gjorde. Prenumerera på Google alerts om spruta tak, ta bort alger, mossbekämpning etc.

Sätt upp lappar. Lägg lappar i brevlådorna i bostadshus. Dessa skriver du ut från datorn eller mobilen. Nå ut med ditt budskap, helt enkelt. De finns i affärer.

Sedan flyter det på som ett rinnande vatten.
algmedel
Vissa villaföreningar kan vara intresserade. Det finns mängder av “hyr hantverkare sajter” du kan finnas på.

Handla påväxtmedel till nettopris för att pressa inköpspriset ytterligare.

Kontrollera dina kostnader

Var väl förberedd innan du starta eget. Planera dina inköp över tid. Utforska varje möjlighet.

Kostnaderna kan hållas låga.